Industriële Overheaddeuren

Bij het vinden van de juiste overheaddeur zijn veiligheid, duurzaamheid, maatwerk en uit- straling voor u van groot belang. U zoekt een betrouwbaar product dat zonder problemen onder alle omstandigheden functioneert. Een product dat zich heeft bewezen en op basis van uw specifieke wensen wordt gefabriceerd en tijdig wordt geleverd. 

Onze overheaddeuren voldoen aan de strengste Europe- se richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaam- heid. Ze worden al meer dan 10 jaar door heel Europa geplaatst en gewaardeerd, van IJsland en Zweden tot bijvoorbeeld Zwitserland en Spanje. De overheaddeuren zorgen in uiteenlopende toepassingen en onder wisse- lende weersomstandigheden (temperatuur, wind en water) voor een betrouwbare en toegankelijke gevelafsluiting. 

Wij bieden u een uitgebreid assortiment kwalitatieve overheaddeuren en innovatieve specials. Van staal en alu- minium, met of zonder vensters, in bijna iedere gewenste maat en kleur. Dankzij de vele combinatiemogelijkheden kunnen de deuren eenvoudig worden geïntegreerd in zo- wel industriële als commerciële gebouwen. Ze zijn gemak- kelijk te bedienen, functioneel en vergroten de uitstraling van uw pand. 

Hoge isolatiewaarde 

Al onze S40-overheaddeuren bestaan uit 40 millimeter dikke stalen sandwichpanelen (secties)die vrijwel naad- loos in elkaar schuiven. De voor- en achterzijde (van de panelen zijn vervaardigd van staal. Daar tussenin bevindt zich een brandvertragende schuimkern van polyurethaan (CFK-vrij). Dit alles levert een isolatiewaarde op in de hoogste klasse van de CE-normering, hetgeen uw energie- gebruik aanzienlijk verlaagd. 

Lange levensduur 

Dankzij de extra dikke stalen beplating, die bovendien is verzinkt en gecoat, zijn de deuren optimaal beschermd tegen vervorming en corrosie.
U bent hierdoor verzekerd van een lange levensduur. Daarnaast zijn de panelen voorzien van een extra geïntegreerde stalen versterkingsstrip. Deze zorgt voor een betere stabiliteit en langdurig functioneren van alle bevestigde componenten. 

Op maat 

Pro-Line S40-overheaddeuren worden volledig op maat gefabriceerd en op locatie gemonteerd en geïnstalleerd. Pro-Line S40-deuren kunnen desgewenst worden voorzien van een loopdeur en/of vensters. De overheaddeuren worden geleverd met handbediening, een kettingtakel of motor. 

Bovenstaande afgedrukte RAL-kleuren zijn slechts een indicatie! 

Vensters voor meer licht en uitstraling 

Wilt u meer licht brengen in de ruimte achter de overhead- deur of van binnenuit door de deur naar buiten kunnen kijken, dan is het mogelijk de overheaddeur te voorzien van één of meerdere vensters. 

Bij de Pro-Line S40-modellen kunt u kiezen uit isolerende kunststof ovale of rechthoekige vensters. Wilt u de lichtop- brengst extra vergroten, dan bestaat de mogelijkheid om de beglazing over de volle breedte van de overheaddeur aan te laten brengen. In dat geval combineren wij de stalen S40-panelen met een aluminium (Pro-Line A40) venstersectie. Hierdoor komt er nog meer licht naar binnen. Een eenvoudige manier om de lichtopbrengst op de werkvloer te verhogen. Uw overheaddeur krijgt hierdoor tevens een meer industriële uitstraling. 

Heeft u interesse in onze diensten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

© 2021 MvdB Deurenservice | Algemene voorwaarden | Webdevelopment Webmazing