Over ons

Zodra je Michael van den Berg spreekt, weet je meteen dat je met een vakman te maken hebt. Drie jaar geleden begon hij zijn eigen onderneming: MvdB Service. Dé specialist voor de verkoop en onderhoud van deuren, voor zowel particulieren als bedrijven. Samen met zijn vrouw Joyce runt hij het snelgroeiende installatiebedrijf, net over de ‘grens’ bij Bleiswijk.

Garagedeur of zonwering nodig? Hier moet je zijn: MvdB
“Doordat wij zo klein zijn, kan ik zelf de kwaliteit waarborgen”

De 27-jarige Michael en zijn vrouw Joyce (36) leiden samen MvdB. Michael is verantwoordelijk voor de montage en reparatie en Joyce verzorgt de boekhouding en verkoop. MvdB is eind vorige maand verhuisd naar het nieuwe pand aan de Prismalaan West. Hét adres voor de verkoop en onderhoud van garagedeuren, overheaddeuren, docking systemen, rolluiken, snelroldeuren en zonwering. “Van nieuwbouwmontage tot de reparatie van oude deuren en onderhoud. We doen alles”, zegt Michael, die met ‘wij’ zijn groeiende team bedoelt. Per 1 oktober heeft MvdB een medewerker in dienst en onlangs is er ook een stagiair bijgekomen. “Het vorige pand was te klein geworden. En dit lijkt nu al te klein”, zegt Michael, terwijl hij om zich heen kijkt. Binnenkort rijdt zelfs een tweede werkbus van MvdB rond.   
“Ik werk vooral in de regio, maar kan heel het land door.”

Onderhoud is belangrijk

Normaal gesproken schaf je slechts enkele keren in je leven een garagedeur of zonwering aan. Dan wil je natuurlijk dat het product goed is. “Het is de bedoeling dat een garagedeur twintig jaar meegaat en voor zonwering geldt ook ongeveer tien tot twintig jaar, maar dan moet je het wel goed onderhouden. Mensen vergeten ook hoe belangrijk het is om onderhoud te verrichten aan iets dat rolt, zoals een rolluik of overheaddeur. Daar zitten veel slijtagepunten op. Het kan altijd gebeuren dat een moertje of boutje los trilt.
“Om dat te voorkomen bied ik klanten elk jaar een onderhoudscontract aan.”

Druk

Vanwege corona heeft MvdB het nog drukker dan normaal. “Omdat iedereen thuis zit, gaat men met het huis aan de slag. Ik ben nu vooral druk met zonweringen en garagedeuren plaatsen. Als een klant interesse toont, kom ik langs met informatiefolders en gaan we samen de mogelijkheden bespreken.
“Binnen ongeveer acht of negen weken is bijvoorbeeld de garagedeur gemonteerd.”

Perfectionistisch

Michael heeft nu drie jaar zijn eigen onderneming, maar zit al tien jaar in het vak. “Ik ben perfectionistisch ingesteld. Doordat wij zo klein zijn, kan ik zelf de kwaliteit waarborgen. Het is hard werken, maar je krijgt er wel wat voor terug. Het is ook leuk dat ik het samen met Joyce doe. En gelukkig hebben wij nooit ruzie met elkaar”, zegt hij met een glimlach. OPVOLGING Later is wellicht het hele gezin werkzaam binnen het bedrijf. De oudste zoon van Michael en Joyce is tien en de jongste bijna twee jaar. Joyce: “De jongste is een Bob de Bouwer, hij kan later de montage doen. De oudste kan helpen met de boekhouding en verkoop. Dan wordt de naam MvdB en Zonen.”

Heeft u interesse in onze diensten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

© 2021 MvdB Deurenservice | Algemene voorwaarden | Webdevelopment Webmazing